Om

OM MIG

Jag är digital marknadskommunikatör sedan våren 2022. Jag har kompletterat mina tidigare högskolestudier inom marknadsföring genom att gå en 2-årig KY-utbildning. Det var otroligt givande att studera igen, framför allt inom ett område jag är väldigt intresserad av. Nu längtar jag efter att få utveckla mig mer praktiskt och är så taggad på att arbeta med detta.Jag söker efter en inspirerande och utvecklande arbetsplats, där det finns roliga, utmanande och kreativa arbetsuppgifter som skulle passa mig. Mina erfarenheter från utbildningen digital marknadskommunikatör skulle såklart komma väl till pass.

På utbildningen lärde jag mig bland annat om sociala medier, content och kommunikation. Det absolut roligaste var att få använda min kreativa sida.

Min praktiska erfarenhet att arbeta med content kommer från två väldigt givande och lärorika praktikplatser under min utbildning, Moderskeppet och Åsens by. Min senaste anställning som webbredaktör på Korpen har gett mig ytterligare arbetserfarenhet inom bland annat hemsidor.Tidigare erfarenheter som alltid är bra att plocka med in i nya situationer är min samarbetsförmåga och serviceförmåga. Dessutom är jag en hejare på problemlösning och arbetar väldigt strukturerat, ToDo-listor for the win!


Om man skulle fråga mina tidigare kollegor om mig tror jag att saker som lättlärd, självständig, social och härlig kollega att jobba med skulle komma upp. Dessutom skulle nog de flesta säga att de älskade när jag kom med nybakat till jobbet :-)


Förutom att jobba och ta hand om min älskade familj så gillar jag att fotografera, blogga, hänga på sociala medier, resa, ta promenader med hunden och lyssna på ljudbok (plöjer cirka 100 böcker per år).


Låter detta intressant, har ni tips om en tjänst som skulle passa mig?

Kolla gärna in mitt CV, mitt fotogalleri och min portfolio (som är under uppbyggnad).

Funderar du över något eller har du rentav ett jobbtips?
Kontakta mig nedan eller maila.